...Pink Lemonade Cupcake
Forrige tirsdag ble det bakt cupcakes ettersom det var et bursdagsbarn å feire.
Cupcakes er alltid en slager på en slik dag.
Deler i dag med dere oppskriften fra boken "Cupcakes",
hvor noen endringer er blitt gjort:
Gir ca. 10 cupcakes
- 115 g hvetemel
- 1 ts bakepulver
- 115 g mykt smør eller margarin
- 100 g sukker
- 2 store egg, sammenvispet
- rosa konditorfarge
- 55 g granulert sukker
- saften av 1 liten sitron
Smørkrem
- 115 g mykt, usaltet smør
- saften og finrevet skall av 0,5 sitron
- 4 ss kremfløte
- 225 g melis
- rosa konditorfarge
- Forvarm stekeovnen til 180 grader. Sett 10 papirformer i et muffinsbrett.
- Sikt melet og bakepulveret i en stor bolle. Tilsett smør, sukker og egg, og visp sammen til en glatt røre. Visp inn litt rosa konditorfarge for å farge røren lys rosa.
- Ha røren i papirformene. Stek kakene i den forvarmede ovnen i 15-20 minutter.
- I mellomtiden har du granulert sukker og sitronsaft i en liten kjele og varmer det forsiktig opp mens du rører til sukkeret er oppløst. La det avkjøles i 15 minutter. Prikk toppen av de varme cupcakene med et spidd, og pensle dem raust med sitronsirupen. Overfør cupcakesene til en rist og la dem avkjøles.
- For å lage smørkremen har du smør, sitronsaft og skall i en bolle og visper med en håndmikser i 2-3 minutter, til en lys og kremaktig konsistens. Visp inn fløten, og visp deretter gradvis inn melisen og fortsett å vispe til smørkremen er lys og luftig. Visp inn litt rosa konditorfarge for å gi den en lys rosa farge.
Pynt gjerne med strøssel og sugerør.
Make yourself a birthday wish!
Såå vakre og deilige!
SvarSlettØnsker deg en nydelig torsdagskveld. Her skal kvelden tilbringes med mannen - det beste jeg vet *lykke*
smil og klem
-Maia