Panna Cotta er en italiensk fløtepudding,
basert på fløte og vanilje.
Desserten er lett å tilberede, og smaker veldig godt.
Panna Cotta kan smakes til på ulike måter.
Denne gangen gikk jeg for pasjonsfrukt. Frisk og tropisk smak.
Desserten kan lages 1-2 dager før servering.
Oppskrift (6 porsjoner)
Du trenger
5 dl matfløte
1 vaniljestang
4 pasjonsfrukter
6 ss sukker
4 plater gelatin
Oppskriften er hentet fra dinmat.
Slik gjør du
1. Bland fløte, splittet vaniljestang og sukker.
2. Varm alt langsomt til kokepunktet. Rør ofte, så sukkeret smelter.
3. Legg gelatin i bløt i kaldt vann i 2 minutter. Sil blandingen og tilsett gelatin. Rør til gelatinen er oppløst. Fyll i seks små glass eller kopper. Avkjøl kremen så den stivner.
4. Del pasjonsfrukter og skrap ut fruktkjøttet. Fordel det oppå eller rundt vaniljepuddingene.
Bon Appétit!
Panna Cotta med pasjonsfrukt.
Ønsker alle en flott helg!
Å så flinke du e Penny!
SvarSlettTakk, Judith! Setter stor pris på hver eneste kommentar du legger igjen :)
SvarSlettDet så godt ut! Hva andre til smakinger ville du prøvd neste gang? :)
SvarSlettJordbær, bringebær eller blåbær kanskje :)
SvarSlettFlinke Penny:) det ser kjempegodt ut:D
SvarSlettÅh så deilig - yummi!
SvarSlettHei. Så hyggelig at du la igjen noen ord på bloggen min så jeg fant deg. For noen lekrefristelser. Legger meg til som følger! Klem Katrine Anita
SvarSlettDet ser kjempe godt ut Penny! Forvente masse delicious desserter når eg komme hjem igjen :)
SvarSlett