16. feb. 2013

Bringebærcoulis

Jeg pleier ofte å servere mine desserter med bringebærcoulis,
ikke bare fordi det smaker godt men fordi det er superenkelt å lage.

Bringebærcoulis
1 dl vann
1 dl sukker
400 g bringebær
saften av 1/2 lime

Kok opp vann og sukker.
Tilsett sukkerlake og bringebær i en hurtigmikser,
og kjør dette til en jevn saus. Avslutt med å tilsette saften av 1/2 lime.

Ble det for mye bringebærcoulis enn planlagt,
er det ikke verre enn at du fryser det ned,
så har du det klart til neste gang.


Fortsatt fin lørdagskveld til deg og dine!

2 kommentarer:

  1. Har tenkt eg sko prøva meg på Panna cotta med bringebærcoulis om ikkje så lenge:)

    Håpe du har ein fine Lørdag!:)

    SvarSlett
  2. Takk for at du deler oppskrifter Penny!
    Ha en fin søndag <3
    Savne deg, så me må finne på någe snart!

    SvarSlett